Musorujsag
Élő Eredmények
 

Sergio Ramosnak telefonszámot kellett cserélnie

A Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos a közösségi média után telefonon is rengeteg halálos fenyegetést kapott a Mohamed Szalahnak okozott sérülés miatt, ezért pedig a játékosnak és ügynökének is lépnie kellett.

UKRAINE SOCCER UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2018
A Real csapatkapitánya a szombati Bajnokok Ligája-döntő első félidejében egy összekapaszkodás után vitte földre a Liverpool támadóját, Mohamed Szalaht, akinek a szerencsétlen eséskor úgy megsérült a válla, hogy a 31.percben le is kellett cserélni, s úgy tűnt, elúsztak a vb-álmai.

A meccset végül a 3–1-re a Madrid nyerte, a Pool szurkolói szerint pedig Loris Karius kapitális hibái mellett Ramos cselekedete is vastagon közrejátszott a vereségben – míg Szalah a pályán volt, a Vörösök irányították a meccset, utána viszont fordult a kocka.

A Real védője ugyan már a pályán elnézést kért az egyiptomi támadótól, majd később mielőbbi felépülést kívánt a Premier League gólkirályának – akit az angol élvonal legjobb játékosának is megválasztottak – , mégsem úszta meg, hogy rázúduljon a népharag.

Szalah sérülésének pillanata:

Ramos az incidens miatt megannyi fenyegető üzenetet kapott a közösségi médiában, de most újabb szintre lépett a felé áramló gyűlölethullám.

A COPE spanyol rádióállomás és a Mirror úgy értesült, a 32 éves világ- és kétszeres Európa-bajnok játékos és családja kénytelen volt megváltoztatni a telefonszámát, miután egyre több fenyegető hívást kaptak.

A hírek szerint Ramos annyi halálos fenyegetést kapott a névtelen hívóktól, hogy az ügynöke jelentést tett a madridi rendőrségen.

Szalah sérüléséről időközben kiderült, nem gátolja majd a támadót abban, hogy ott legyen a június 14-én kezdődő világbajnokságon, amit maga a játékos jelentett be a Facebook-oldalán.

Egyiptom 1990 óta először lesz ott vb-n, és a házigazda oroszok mellett Szaúd-Arábiával és Uruguayjal került egy csoportba. Az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti a vb minden meccsét, így az is kiderül, milyen formában lesz a tornán Szalah.