Musorujsag
Élő Eredmények

Coutinhót megszagatták Liverpoolban

Coutinhót megszagatták Liverpoolban

m4sport.hu/empireofthekop.com
Jelenleg úgy fest, a Liverpool karmestere, Coutinho távozik a Mersey-parti együttestől.

A brazil támadó középpályás a Barcelonába vágyik, átigazolása pedig nyúlik, mint a rétestészta. Az egyik percben még úgy tűnik, a Liverpool megmakacsolja magát és nem adja el egyik legnagyobb értékét, a másikban viszont már kész tényként kezelhető, hogy Coutinho a katalánokhoz szerződik.

Már az is árulkodó volt, hogy a 25 éves futballista – állítólag sérülés miatt – nem játszott a Watford elleni szombati Premier League-rajton, de most újabb jel utal arra, hogy az Anfield Roadról a Camp Nou-ba teszi át székhelyét.

Vasárnap ugyanis elkezdték leszedni Coutinho képét a Liverpool fanshopjának kirakatüvegéről. A bolt munkatársa csakúgy szaggatja le az üvegről.

 

Persze lehet, hogy egyszerűen csak cserélik a posztert, de az is bőven benne van a pakliban, az angol klub elfogadta a játékos pénteki kérelmét, hogy engedjék el a Barcelonába.

A Sky Sports munkatársa, Kaveh Solhekol mindenesetre úgy értesült, csapattársai elfogadnák, ha a brazil középpályás azért távozna, mert a katalánoknál szeretne játszani: „A társak megértik Coutinho döntését, ami a távozást illeti. Szinte mindenki egyetért vele abban, hogy a Barcelona és a Real Madrid hívásának nem lehet nemet mondani.”

Az együttes menedzsere, Jürgen Klopp azonban ragaszkodna hozzá. „Nem eladó” – állítja a német szakember.

 

További tartalmak