Musorujsag
Élő Eredmények

A Milan újabb portugált igazol

A Milan újabb portugált igazol

m4sport.hu/O Jogo
Francia lapértesülések szerint Renato Sanches négyéves szerződést ír alá az AC Milannal. Az olasz klub nem ad annyit, mint amiről korábban a Bayern München klubigazgatója beszélt, de többet, mint amennyiért a bajorok megvásárolták a Benficától.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Renato Sanches a Milanban folytatja pályafutását. A L’Équipe szerint a milánói csapat négy évre szeretné szerződtetni a portugál középpályást, és 40 millió euró körüli összeget fizetne érte. Ez azt jelentené, hogy a német klub nyerne az üzlettel, hiszen tavaly 35 milliót utalt át a fiatal játékos korábbi együttesének, a Benficának.

A nyári átigazolási időszak folyamán már sikerült a Milannak leigazolni egy portugál tehetséget, a Porto és a luzitán válogatott gólerős csatárát, André Silvát. Milánóban komolyan gondolják, hogy a következő szezonban ott lesznek az olasz bajnok Juventus nyakán.

Retano Sanches a több játéklehetőség reményében vált klubot. Ez azért is érdekes, mert a Bayern München és a Milan a közelmúltban játszott egymással felkészülési mérkőzést, amelyen jövőbeli csapata 4-0-ra verte a német bajnokot.

További tartalmak