Musorujsag
Élő Eredmények

Szinkronúszás, vízilabda, műugrás és futball az M4 Sport hétvégi kínálatában

m4sport.hu
Izgalmas mérkőzésekkel, a vizes világbajnokság versenyeivel, szinkronúszással, műugrással, vízilabdával, továbbá futballal várja a nézőket az M4 Sport ezen a hétvégén.

Szombaton 10:45-kor szinkronúszás szabadgyakorlat-kombináció döntőjével kezdődik az M4 Sport élő kapcsolásainak sora a Városligetből. 13:50-től műugrás páros vegyes 3 méteres döntővel folytatódik a közvetítés a Duna Arénából.

17:45-től a labdarúgáson a sor: az OTP Bank Liga 2. fordulójában a DVTK – Budapest Honvéd összecsapást láthatják nézőink a nemzeti sportcsatornán. 20:10-től a női vízilabda nyolcaddöntővel ismét a budapesti vizes világbajnokságé a főszerep, ahol Oroszország csapata Hollandiával mérkőzik.

Vasárnap délelőtt úszás selejtezőket láthatnak a nézők, 13:15-től és 14:45-től férfi vízilabda mérkőzések kerülnek a képernyőre. Zárja a hetet férfi vízilabdával:  20:15-től  a férfiak nyolcaddöntőjét közvetíti élőben a csatorna.

Az M4 Sport egészen július 30-ig minden vizes vb-vel kapcsolatos eseményt megmutat és minden magyar érintettségű versenyről helyszíni élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be. A sportcsatorna élő adása és az extra tartalmak elérhetőek az m4sport.hu online felület látogatói, vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

 

További tartalmak