Fina 2017
×

Hordágyon vitték el a tarkón rúgott szinkronúszót

m4sport.hu
Fejbe rúgta saját társa Sara Saldana Lopez szinkronúszót a csapat szabadgyakorlat péntek délelőtti döntőjében. A jövő kedden 17. születésnapját ünneplő sportoló a produkciót még végigcsinálta, azt követően ájult el és szorult orvosi ellátásra – jelentette az m4sport.hu helyszíni tudósítója.

A vizes világbajnokság eddigi legmagasabb pontszámával szerezte meg Oroszország hatodik aranyérmét Budapesten (hét szinkronszámból hatot megnyertek az oroszok, akiket csak vegyes párosban tudta megelőzni az olasz duó menekültekről szóló gyakorlatával).

A pénteki csapat szabadgyakorlat során először kellett egészségügyi ellátásban részesíteni sportolót a városligeti helyszínen. A spanyolok produkciója során Sara Saldana Lopezt tarkón rúgta egyik társa, a kűrt végigcsinálta, kívülről semmit sem lehetett észrevenni a sajnálatos eseményből – a televíziós közvetítésben sem látszódott –, azonban amikor kiért a medencéből, elájult és összeesett.

A spanyol csapat egyik tagja a szinkronúszás szabadgyakorlatának döntőjében a 17. vizes világbajnokságon a Városligetben 2017. július 21-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás) A spanyol csapat egyik tagja a szinkronúszás szabadgyakorlatának döntőjében a 17. vizes világbajnokságon a Városligetben 2017. július 21-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A jövő kedden 17. születésnapját ünneplő szinkronúszót hordágyon vitték ki a medencetérből, és részesítették elsősegélyben a mentőszolgálat munkatársai. Az m4sport.hu úgy tudja, Sara Saldana Lopeznek nincs komolyabb baja, maradandó sérülései nem keletkeztek.

Ebben a sportágban alkalmanként előfordulnak hasonló sérülések, főként mióta a kűrök során a versenyzők arra törekednek, hogy minél közelebb legyenek egymáshoz. Versenyek, edzések után már-már megszokott látvány a sok kék-zöld-lila folt a fiatal sportolók testén.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!