Musorujsag
Élő Eredmények

Megégett a Vasas az újpesti albérletben

m4sport.hu/M4 Sport
A Vasas labdarúgócsapata 2–0-ra kikapott a Diósgyőrtől az OTP Bank Liga 2017/18-as szezonjának első fordulójában, vasárnap.

Némi meglepetésre az előző szezonban bronzérmes Vasas már az 5. percben hátrányba került újpesti albérletében: a DVTK középpályása, Diego Vela a tizenhatoson belülről lőtte ki a hosszút. (1–0)

A Diósgyőr spanyol futballistája a folytatásban is remekül játszott, többször bolondot csinált a Vasas-játékosokból, akik közül egyedül a kapus, Ľuboš Kamenár mutatott valami extrát, a 26. percben bravúrral hárította Nikolaos Ioannidis fejesét, majd a 42. percben Nono lövése is az ő ölében halt el.

A második játékrészt rögtön egy kapura lövéssel kezdték a miskolciak, majd valamelyest magára talált a Vasas. Mármint a mezőnyben, mert az angyalföldiek első veszélyesebb kapura lövésére egészen a 69. percig kellett várni, amikor Kulcsár Tamás 13 méterről gurított Ivan Rados kapus kezébe.

A diósgyőri Szarka Ákos ennél pontosabb volt a 73. percben, és egy jobb oldali beadást a kapu bal alsó sarkába fejelt. (2–0)

A Vasas 11 perc múlva szépíthetett volna, de Murka Benedek lövése ha centikkel is, de elkerülte a kaput.


OTP Bank Liga, 1. forduló:

Vasas–Diósgyőri VTK 0–2 (0–1)

Szusza Ferenc Stadion, 2514 néző, v.: Bognár T.
Gólszerző: Vela (5.), Szarka (73.)
Sárga lap: Ristevski (36.), Kulcsár T. (67.), Vida (87.), illetve Vela (38.), Nono (66.), Makrai (70.), Tóth B. (93.)

Vasas: Kamenár – Burmeister, Ristevski, Simunek, Hangya – Szivacski (Vaskó, a szünetben), Vida, Murka – Kleisz, Pavlov (Ádám, 75.), Remili (Kulcsár T., a szünetben)

DVTK: Rados – Eperjesi, Karan, Tamás, Forgács (Oláh B., 70.) – Vela, Busai, Nono, Óvári – Szarka (Tóth B., 88.), Joannidisz (Makrai, 55.)

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak