Musorujsag
Élő Eredmények

Fucsovics továbbjutott a Roland Garros selejtezőjében

MTI
Fucsovics Márton bejutott a francia nyílt teniszbajnokság selejtezőjének második fordulójába.

A világranglistán 152. magyar játékos negyedszerre szerepel a Roland Garroson, ahol még nem került főtáblára, és még a kvalifikáció második körénél sem jutott tovább.

Ezúttal a 14. kiemelt Darian King volt az első ellenfele, a szintén 25 éves barbadosi a 113. helyen áll a világranglistán. A salakpályás Grand Slam-torna honlapja szerint Fucsovics magabiztosan, 6:4, 6:2-re győzött. Sikeres első szerváinak jelentős részét – 80 százalékban – pontokra váltotta, ráadásul nem is engedte bréklabdához riválisát.

Fucsovicsra a folytatásban az olasz Stefano Napolitano (181.) vagy Lorenzo Giustino (186.) vár. A főtáblára jutásért három meccset kell nyerni.

Eredmény, selejtező, 1. forduló:

Fucsovics Márton-Darian King (barbadosi, 14.) 6:4, 6:2

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Film készül Alain Prostról
Életrajzi ihletésű játékfilm készül a királykategória négyszeres világbajnokáról, Alain Prostról. Az alkotás „természetesen” az Ayrton Sennával való rivalizálást is igyekszik jól bemutatni.
F1 Hírek
MU-Sampdoria meccs lesz Dublinban
Barátságos mérkőzésen Dublinban lép pályára augusztus másodikán a Manchester United labdarúgócsapata.
Külföldi futball
Már alig lehet jegyet kapni a Honvéd-Vidire
Szinte minden jegy elkelt a labdarúgó OTP Bank Liga "döntőjére", a szombati zárófordulóban sorra kerülő Budapest Honvéd-Videoton FC összecsapásra, amely a bajnoki címről dönt.
Magyar futball
Így köszöntötték társai a 30 éves Djokovicot
Egy héttel jó barátja, a világelső Andy Murray után Novak Djokovic is betöltötte 30. életévét. A 12-szeres Grand Slam-győztes teniszező vasárnap ünnepelte születésnapját, riválisai ez alkalomból az ATP-tornák honlapján közzétett videóban küldték el jókívánságaikat.
Tenisz