Musorujsag
Élő Eredmények

Varga Zsolt: „Fontos számunkra, hogy a Népligetben fejezzük be a sorozatot”

M4 Sport
A Ferencváros magabiztos, hatgólos sikert aratott az Eurokupa döntőjének első felvonásán Nagyváradon, így kedvező pozícióból várja a szerda esti visszavágót. Varga Zsolt mester azonban óva inti fiait, akiket arra figyelmeztet, a jelentős előny birtokában nehogy elbízzák magukat. A párharc második mérkőzésén is mindenképpen győzelemre hajtó zöld-fehérek tizenkilenc év után hódíthatnak el újra európai trófeát, a várakozásokról Jansik Szilárd, az FTC játékosa, és Varga Zsolt vezetőedző nyilatkozott.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tóth Márton: "Fél kézzel már fogjuk a serleget"
Jelentős előnyt szerzett ugyan a Ferencváros a férfi vízilabda Eurokupa döntőjének első felvonásán, de a játékosok és Varga Zsolt vezetőedző szerint is fegyelmezett játékra van szükség szerdán a Nagyvárad elleni visszavágón ahhoz, hogy elkerüljék a kellemetlen meglepetést.
Vízilabda
Tizennégy játékossal edzőtáborozik Märcz Tamás
Märcz Tamás szövetségi kapitány 14 játékost hívott meg a férfi vízilabda-válogatott áprilisi összetartására, amely során a BVSC-vel és a Miskolccal vív edzőmeccset a nemzeti együttes.
Vízilabda
Győzelem Nagyváradon - karnyújtásnyira az Eurokupától a Fradi
A Ferencváros férfi vízilabdacsapata fölényesen, 12-6-ra nyert Nagyváradon az Eurokupa döntőjének szerdai első mérkőzésén. A zöld-fehérek szinte tökéletesen védekeztek, támadásban pedig igazi csapatmunkát mutattak be, a gólokon kilenc játékos osztozott.
Vízilabda