Musorujsag
Élő Eredmények

Megvan a Tatabánya ellenfele az EHF Kupában

MTI
A német Füchse Berlin lesz a Tatabánya ellenfele a férfi kézilabda EHF Kupában az elődöntőbe jutásért.

A keddi bécsi sorsoláson a magyar csapat csoportmásodikként a Bundesliga negyedik helyén álló fővárosi együttes mellett a német élvonalban jelenleg kilencedik MT Melsungent kaphatta volna, de végül a nehezebb ellenfél jutott neki.

A párharcok első mérkőzéseit április 22-én és 23-án, a visszavágókat pedig egy héttel később rendezik. A német Göppingen a rendező jogán automatikus résztvevője a május 20-án és 21-én sorra kerülő négyes döntőnek.

Férfi EHF Kupa, az elődöntőbe jutásért:

Grundfos Tatabánya KC-Füchse Berlin (német)
Saint-Raphaël VH (francia)-MT Melsungen (német)
Helvetia Anaitasuna (spanyol)-SC Magdeburg (német)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tomori elárulta, honnan keresték
Tomori Zsuzsanna tavaly sérülés miatt kihagyta a Magyar Kupa döntőjét, amit akkor a Győr és az Érd vívott egymással. A vasárnapi MK-finálén pályára lépett a Győr klasszisa, de csapata <a href="https://www.m4sport.hu/2017/04/02/a-ferencvaros-nyerte-az-idegek-csatajat/">kétgólos (34-32) vereséget szenvedett</a>. Hétfőn az M4 Sportnak nyilatkozott a Fradi elleni vereségről, a közelgő Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőről, valamint az is szóba került, miért hosszabbított Győrben és hova igazolhatott volna.
Kézilabda
A hét védése és szurkolótábora is a Veszprémé
Alilovic, Källman, Gorbok és a veszprémi "Vörös Fal". Mind elismerésben részesült a férfi kézilabda BL hétvégi fordulóját követően. A horvát kapus a legszebb védés díját söpörte be, a két szegedi játékost a hét csapatába, a Telekom Veszprém szurkolótáborát pedig a forduló legjobbjának választották.
Kézilabda