Musorujsag
Élő Eredmények

Korábbi játékosa vette védelmébe Wengert

MTI
Gaël Clichy szerint Arsene Wenger a megfelelő ember arra, hogy továbbra is az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője legyen.

Az Ágyúsok korábbi játékosa – aki jelenleg a Manchester Cityt erősíti – elmondta, a francia szakember leváltását sürgető londoni szurkolóknak „óvatosnak kell lenniük, mit kívánnak”, mert véleménye szerint a 67 éves tréner a megfelelő személy a posztra.

„Azt gondolják, ha idehoznak valaki mást, akinek ugyanabban a rendszerben kell dolgoznia, akkor jobb lesz? Jobban csinálná? Nem vagyok benne biztos. Szerintem ha a klub több pénzt költene játékosokra, és olyan futballistákat igazolna, akikre szükségük van, akkor Wenger a tökéletes megoldás” – mondta a francia hátvéd.

Az Arsenal, mely vasárnap 2-2-es döntetlent játszott a Manchester Cityvel, legutóbbi három mérkőzésén nem tudta begyűjteni a három pontot, emiatt is már csak a hatodik a Premier League-ben.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Újabb nagy falat vár a City-re
Az éllovas Chelsea és a negyedik helyezett Manchester City összecsapása emelkedik ki az angol labdarúgó-bajnokság 31., hétközi fordulójának programjából.
Külföldi futball
Pontosztozkodás a PL-rangadón
Négy gólt és döntetlent hozott az Arsenal és a Manchester City londoni rangadója az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának vasárnapi játéknapján.
Külföldi futball
Nem bírtak egymással a kiesőjelöltek
Nem hozott gólt a házigazda Swansea City és a Middlesbrough kiesési rangadója az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának vasárnapi játéknapján.
Külföldi futball
Hazai pályán kapott ki a Chelsea
Az éllovas Chelsea hazai pályán meglepetésre 2-1-re kikapott a Crystal Palace-tól az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati játéknapján.
Külföldi futball
A Liverpool nyerte a városi rangadót
A Liverpool házigazdaként 3-1-re legyőzte az Evertont az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.
Külföldi futball