Musorujsag
Élő Eredmények

Császár Gábor hosszabított a Schaffhausennel

MTI
Császár Gábor, a Schaffhausen kézilabdacsapatának magyar válogatott irányítója 2021-ig meghosszabbította szerződését a klubjánál.

„Fiatal csapatunknak rendkívül fontos Császár Gábor tapasztalata, ezért döntöttünk a hosszú távú együttműködés mellett” – idézte az egyesület honlapja Giorgio Behr elnököt.

Császár 2015 februárjában a Paris Saint-Germaintől igazolt a svájciakhoz, akikkel eddig két bajnoki címet nyert, és a 2015/16-os idény legértékesebb játékosának is megválasztották.

„Az elmúlt két évem nagyon jól sikerült a Schaffhausennel, trófeákat nyertem a csapattal, s kiegyensúlyozott teljesítményt tudtam nyújtani. Ez azért van, mert remekül érzem itt magam és a családom is, ez a legfontosabb a számomra. Szeretnék köszönetet mondani a játékosoknak, edzőknek és szurkolóknak egyaránt, akik segítettek megkönnyíteni ezt a döntést” – mondta a 226-szoros válogatott Császár.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tomori elárulta, honnan keresték
Tomori Zsuzsanna tavaly sérülés miatt kihagyta a Magyar Kupa döntőjét, amit akkor a Győr és az Érd vívott egymással. A vasárnapi MK-finálén pályára lépett a Győr klasszisa, de csapata <a href="https://www.m4sport.hu/2017/04/02/a-ferencvaros-nyerte-az-idegek-csatajat/">kétgólos (34-32) vereséget szenvedett</a>. Hétfőn az M4 Sportnak nyilatkozott a Fradi elleni vereségről, a közelgő Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőről, valamint az is szóba került, miért hosszabbított Győrben és hova igazolhatott volna.
Kézilabda
Százezrek nézték a hétvégén az M4 közvetítéseit
A labdarúgó OTP Bank Ligában a Budapest Honvéd a Ferencváros csapatával mérkőzött meg szombaton. A Honvéd győzelmével végződő találkozót 325 ezer néző követte az M4 Sport műsorán. A Swietelsky Haladás - Mezőkövesd Zsóry FC találkozót 159 ezer néző választotta.
M4 - Lelátó
A hét védése és szurkolótábora is a Veszprémé
Alilovic, Källman, Gorbok és a veszprémi "Vörös Fal". Mind elismerésben részesült a férfi kézilabda BL hétvégi fordulóját követően. A horvát kapus a legszebb védés díját söpörte be, a két szegedi játékost a hét csapatába, a Telekom Veszprém szurkolótáborát pedig a forduló legjobbjának választották.
Kézilabda