Musorujsag
Élő Eredmények

Világbajnok kapaszkodott Nikolicsba Chicagóban

m4sport.hu
Nikolics Nemanja szerint a Chicago Fire játékosai a hétvégi, Montreal Impact ellni bajnokin bebizonyították, hogy soha nem adják fel.

Mint arról korábban beszámoltunk, az észak-amerikai labdarúgóligában (MLS) szereplő chicagói csapat hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott. Nikolicsék a múlt héten a Manchester Unitedtől igazolt Bastian Schweinsteiger góljával szereztek vezetést, a vendégek azonban fordítani tudtak. A házigazdák a 93. percben mentették ikszre a meccset. A magyar válogatott csatár kezdőként lépett pályára, a 75. percben cserélték le.

„Hálás köszönet a drukkereknek a tegnapi csodás szurkolásért. A csapat bizonyította, hogy sosem adja fel, ez a jó hozzáállás pedig idővel meghozza a remélt eredményt. Előre nézünk és dolgozunk tovább!” – írta Facebook-oldalán Nikolics.

A mérkőzés előtt készült csapatképen az is jól látszik, hogy Nikolics világbajnok társával kapaszkodott össze a fotósok kedvéért.

A Chicago Fire négy meccsen szerzett öt pontjával a hetedik helyen áll az MLS tabelláján, hátránya öt pont az éllovas Columbus Crew mögött.

További tartalmak