Musorujsag
Élő Eredmények

Ifj. Papp László: "Nevetséges, hogy nincs Papp László emlékverseny"

m4sport.hu/M4Sport
A háromszoros olimpiai bajnok Papp László tiszteletére szobrot avattak a XII. kerületben. Az M4 Sportreggeli vendége volt fia, ifj. Papp László, aki többek között elmondta mennyire ismerik a mai fiatalok édesapja nevét ,és folyamatosan dolgozik azon, hogy méltó emléket állítson minden idők egyik legjobb magyar ökölvívójának. Papp László 91 éves lenne.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Balzsay tanult a kudarcból
Ifjabb Balzsay Károly, nem olyan típusú edző, aki kifogásokat keres, vagy éppen aki mindent tökéletesnek ír le, miközben teljesen más a valóság. A magyar amatőr férfiválogatott szövetségi kapitányát a braialai U22-es Európa-bajnokság tapasztalatairól kérdeztük.
Ökölvívás
Erdei Zsolt áll a szombati küzdelem elé
Szombaton, április 1-én elnököt választanak a Magyar Ökölvívó Szakszövetségben (MÖSZ). Az eddigi elnök, Csötönyi Sándor korábban kijelentette, ha csak Erdei Zsolt lesz a jelölt, akkor nem áll ki ellene. Április 1-én a küldöttek tehát döntenek, az egyetlen jelölt Erdei Zsolt. A "Madár" becenevű szakember ökölvívóként amatőr és profi világbajnoki címet, két amatőr Európa-bajnokságot nyert meg, valamint olimpiai bronzérmes. Jelenleg a Madárfészek Akadémiát vezeti, bokszolói egyre jobb eredményeket érnek el, a februári Bocskai István emlékversenyen két súlycsoportban is az ő tanítványai szerezték meg az aranyérmet. Az elnökjelöltet kérdeztük.
Ökölvívás
Kovács Kokó: Ilyen mélyen még soha nem volt a magyar ökölvívás
<div>Kendőzetlenül kritizálta a magyar ökölvívást Kovács Kokó István a <a href="http://kesport.hu/2017/03/24/koko-szerint-soha-nem-volt-ilyen-melyen-a-hazai-okolvivas/" target="_blank">Kesport TV legfrissebb videójában</a>. Szerinte nagyon nagy a baj.</div>
Ökölvívás