Musorujsag
Élő Eredmények

Még tovább szárnyalhat a portugál

MTI
Portugáliában repülőteret neveztek el Cristiano Ronaldóról, a Real Madrid négyszeres aranylabdás futballistájáról.

A 32 éves támadóról szülővárosa, a Madeira szigetén található Funchal nemzetközi repülőtere kapta új nevét, az avatóünnepségre szerdán kerül sor, egy nappal a svédek elleni felkészülési mérkőzést követően.

A portugál válogatott hétfőn landolt a funchali reptéren, s magával vitte a tavaly nyáron szerzett Európa-bajnoki trófeát is.

Funchal városában gyakorlatilag egész iparág épül Ronaldóra, hiszen szobra, múzeuma és egy szállodája is van a 137-szeres válogatott csatárnak, aki szombaton két gólt szerzett a magyarok ellen 3-0-ra megnyert vb-selejtezőn.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tükörsima portugál győzelem
Portugália nemzeti csapata Lisszabonban 3-0-ra győzött a magyar labdarúgó-válogatott ellen a 2018-as világbajnokság selejtezőjének szombati összecsapásán.
Magyar futball
Puszit küld a magyaroknak a portugál védő
Az M4 Sport stábja megszólaltatta Marco Caneirát, a korábbi 25-szörös válogatott labdarúgót A Sporting, a Benfica, a Bordeaaux, a Valencia, az Internazionale, a Reggina és a Videoton korábbi játékosa nem felejtette el a magyar csapat szurkolóit.
Magyar futball
A számok Ronaldóék mellett szólnak – de meddig?
Kevés olyan válogatott van világszerte, amellyel szemben nem lehet büszke mérlegére a magyar labdarúgó-válogatott. Nos, Portugália ilyen. A luzitánokat egyszer sem győzték le eddig a magyarok, sőt, tétmeccsen csupán egyszer úsztuk meg három kapott gól alatt, a tavalyi fergeteges Eb-meccsből viszont erőt meríthetnek a fiúk. Egy kis portugál-magyar múltidézés.
Magyar futball
Ronaldo egyre közelebb Kocsishoz és Puskáshoz
Az elmúlt napokban lejátszották Európában a 2018-as világbajnoki selejtezők aktuális mérkőzéseit, ebből az alkalomból pedig összegyűjtöttünk egy veretes névsort, amely az öreg kontinens tíz legeredményesebb válogatott labdarúgóját foglalja össze.
Külföldi futball