Musorujsag
Élő Eredmények

Nem jutottak ki az Eb-re az U19-esek

MTI
A selejtezőtorna utolsó, hétfői fordulójában ugyan 2-1-re legyőzte skóciát az U19-es magyar labdarúgó-válogatott, ám ennek ellenére sem jutott ki az Európa-bajnokságra.

A magyarok csak úgy nyerhették volna meg a négycsapatos tornát, ha sikerük mellett a házigazda csehek kikapnak az osztrák együttestől. A magyar szövetség honlapja szerint a hazaiak 3-0-ra nyertek, így százszázalékos teljesítménnyel jutottak ki csoportgyőztesként a legjobb nyolc együttest felvonultató kontinenstornára, míg Michael Boris szövetségi edző skótokat 2-1-re verő gárdája másodikként zárt.

A magyarok a nyitófordulóban 2-1-re kikaptak a csehektől, majd később az osztrákok 3-1-es legyőzésével javítottak.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kell ennél nagyobb helyzet? Talán, ha öten lettek volna
Alighanem az argentin első osztályban szereplő River Plate történetében még nem ügyetlenkedtek el úgy helyzetet, ahogy azt legutóbbi bajnokijukon tették a labdarúgói, mikor majd' fél csapatra valóan vezették a labdát a kapusra, hiába.
Külföldi futball
Lukács Kornél: "Olyan beállítást kell találni, ami sehova sem jó igazán"
Első ízben lesz állandó magyar szereplője a pénteken, Barcelonában startoló ralikrossz-világbajnokságnak, ahol a magyar-olasz kooperációban induló GG RX Team Hungary csapat autóját Lukács Kornél kormányozhatja. A 25 éves pilóta korábban a WRC különféle válfajaiban bontogatta szárnyait, ám 2015-ben átpártolt az egy futamon belül murván és betonon is zajló sorozathoz, amelynek legmagasabb szintjén olyan kaliberű nevek képviseltetik magukat, mint Petter Solberg, Mattias Ekström vagy éppen Sébastian Loeb. A magyar versenyző az M1 stúdiójában beszélt az idén debütáló autóról, az előtte álló kihívásokról valamint jövőbeli céljairól.
Technikai
Ronaldo egyre közelebb Kocsishoz és Puskáshoz
Az elmúlt napokban lejátszották Európában a 2018-as világbajnoki selejtezők aktuális mérkőzéseit, ebből az alkalomból pedig összegyűjtöttünk egy veretes névsort, amely az öreg kontinens tíz legeredményesebb válogatott labdarúgóját foglalja össze.
Külföldi futball
Berki Krisztián: "Először legyen a kvóta a zsebemben"
Berki Krisztián nyerte a lólengés döntőjét a hétvégi dohai világkupa-versenyen, aki januárban Melbourne-ben is diadalmaskodni tudott. A saját, róla elnevezett elemét még nem építette be a gyakorlatába a kiváló tornász, ám az ötkarikás kvalifikáció szempontjából kiemelten fontos év végi világbajnokságra mindenképpen szeretné megtenni mindezt. Erről, továbbá az idei szezon eddigi eredményeiről, a közelgő Európa-bajnokságra való felkészülés fázisáról és a tokiói út mérföldköveiről London olimpiai bajnoka beszélt az M1 stúdiójában.
Torna