Musorujsag
Élő Eredmények

Indul az utazás

m4sport.hu
A magyar labdarúgó-válogatott március 25-én szombaton 20 óra 45 perctől lép pályára világbajnoki selejtezőn, Lisszabonban, Portugália legjobbjai ellen. Bernd Storck együttese hétfőn útra kelt, az utazásról pedig Dzsudzsák Balázs osztott meg egy fényképet közösségi oldalán. A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Indul az utazás @wizzaircom @mlsztv

Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés,

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Storck: győzni megyünk, de nincs veszítenivalónk
Bernd Storck szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatottnak nincs vesztenivalója az Európa-bajnok portugálok otthonában szombaton sorra kerülő világbajnoki selejtezőn.
Magyar futball
Világsztár szurkolója lett a magyar válogatottnak
Különleges vendéget köszönthetett Dzsudzsák Balázs a válogatott edzőtáborában. A világhírű amerikai színész Jamie Foxx éppen hazánkban forgat, szabadidejében meglátogatta a Portugália elleni vb-selejtezőre készülő magyar válogatott csapatkapitányát. A 49 éves színész egyedülálló ajándékot is kapott a magyar csapat hetesétől.
Magyar futball
Hétfőn egészül ki a válogatott kerete
A légiósok egy része már részt vett a portugáliai világbajnoki selejtezőmérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott vasárnap délutáni edzésén, de a keret csak hétfőn lesz teljes.
Magyar futball