Musorujsag
Élő Eredmények

Megvédte Ancelottit a Bayern

MTI
A Bayern München megvédte Carlo Ancelottit azt követően, hogy az olasz edző a középső ujját mutatta a Hertha BSC szurkolói felé a szombati bajnoki után.

„Alapvetően érthetőnek tartjuk Carlo Ancelotti emberi reakcióját, miután csúnyán leköpték” – áll a klub keddi közleményében.

Hertha BSC-Bayern München - Dárdai Pál és Carlo Ancelotti - fotó: MTI/EPA/Felipe Trueba Hertha BSC-Bayern München – Dárdai Pál és Carlo Ancelotti – fotó: MTI/EPA/Felipe Trueba

A berlini mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult úgy, hogy a vendég bajorok a 96. percben egyenlítettek, bár a játékvezető csak ötperces hosszabbítást jelzett. A lefújás után kissé elszabadultak az indulatok, Ancelotti pedig obszcén mozdulatra ragadtatta magát. „Előtte leköptek” – mondta erről később az ARD televízió műsorában.

A szakember ellen egyébként megszüntette az eljárást a német szövetség (DFB), miután Ancelotti beleegyezett, hogy befizet 5000 eurót (1,5 millió forintos) a DFB alapítványának számlájára.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ancelotti bemutatott a berlini szurkolóknak
A Bundesliga 21. fordulójának szombati játéknapján Dárdai Pál irányításával a Hertha hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az éllovas Bayern Münchennel. A lefújást követően mindkét vezetőedző indulatosan távozott a kispadtól.
Külföldi futball
Dárdaiék a ráadásban bukták a három pontot
Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a listavezető Bayern München ellen a német labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján.
Külföldi futball