Musorujsag
Élő Eredmények

Az MU gólvágója lemaradhat a Ligakupa-fináléról

MTI
Elképzelhető, hogy nem léphet pályára a Southampton elleni vasárnapi Ligakupa-döntőben Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgócsapatának kapitánya, mert edzője, Jose Mourinho szerint még mindig izomsérüléssel bajlódik.

Rooney, aki a klub történetének legeredményesebb gólszerzője, február eleje óta harcképtelen.

A manchesteri együttes eddig négyszer nyerte meg az angol Ligakupát, a Southampton pedig 1979 óta először játszhat döntőt a Wembley Stadionban, akkor ugyancsak ennek a sorozatnak a fináléjában szerepelt, és kikapott Nottingham Foresttől.

Az MU-ra szerdán még egy idegenbeli Európa Liga-mérkőzés is vár St. Etienne-ben, az első meccset 3-0-ra nyerte meg.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Mourinho szerint hamarosan megdől az átigazolási rekord
Paul Pogba 2016 nyarán érkezett Manchesterbe, átigazolási rekordnak számító 105 millió euróért. A Vörös Ördögöket irányító José Mourinho szerint a hatalmas vételár hamarosan meg fog dőlni, a francia játékosért kifizetett összeg pedig olcsónak számít majd.
Külföldi futball
Ki lehet a svéd Indiana Jones? Naná, hogy Ibrahimovic!
A Manchester United 3-0-ra győzött a csütörtöki Európa-liga-meccsén a St. Étienne ellen, az angolok mindhárom gólját a a 35 éves Zlatan Ibrahimovic szerezte. Egy mérkőzés utáni nyilatkozatában cseppet sem szerényen beszélt magáról, és képességeiről, habár azon lepődtünk volna meg, ha mégis ezt teszi.
Külföldi futball
Ibrahimovic mesterhármasával nyert a United
A Manchester United csütörtök este 3-0-ás győzelmet aratott a vendég St. Étienne ellen a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjében, így megnyugtató előnyből várhatja a franciaországi visszavágót. A meccs hőse a háromgólos Zlatan Ibrahimovic volt.
Külföldi futball