Musorujsag
Élő Eredmények

Lipcsei Péter marad a Fradinál

Origó/m4sport.hu
Lipcsei Péter a Fradi kötelékében volt, van és lesz - nyilatkozta az Origónak Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

Több lap is arról írt a múlt héten, hogy a Ferencváros egykori klasszisa – aki az NB III-as csapat vezetőedzőjeként tevékenykedik – távozik az egyesülettől.

„Miközben az FTC vezetése igyekszik folyamatosan fejleszteni a klubot, arra is nagyon ügyel, hogy ápolja a hagyományokat, tisztelje és megbecsülje a legendákat” – mondta az Origónak Orosz Pál. – „Ilyen legendás alakja a Fradinak a klubrekorder Lipcsei Péter, aki évek óta edzőként erősíti az egyesületet. Minden ellenkező híreszteléssel szemben Lipcsei Peti a Fradi kötelekében marad a jövőben is.”

A vezérigazgató hozzátette: „az FTC kiválósága és a klub vezetése közé hiába próbálnak némelyek éket verni, Péterrel kifejezetten remek a klub elnökének, Kubatov Gábornak a viszonya, kölcsönös a tisztelet. Én is nagyszerű kapcsolatot ápolok Petivel hosszú évek óta, függetlenül az éppen aktuális pozíciómtól, pontosan tudjuk, a Fradi mivel tartozik neki és ő is tisztában van azzal, hogy a klub vezetése számít a munkájára.”

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kleinheisler elődjei - az NB I foglyai
Amikor Kleinheisler László a német nyelv tanulását is megemlítette, mint hazaigazolása indokát, felrémlett előttünk a kilencvenes, kétezres évek nyomasztó emléke: a légiósnak állt labdarúgóink egyre-másra különféle furcsa kifogásokra hivatkozva tértek vissza az NB I-be. Szubjektív válogatásunkban 10, magyar szinten kiemelkedő játékost vettünk sorra, akik külföldről az NB I-be "menekültek". Olyan játékosokat vettünk figyelembe, akik nem levezetésként igazoltak vissza a magyar első osztályba.
OTP Bank Liga