Musorujsag
Élő Eredmények

A Fradi játékosánál gyorsabban nehéz sárga lapot összehozni

m4sport.hu/M4 Sport
A Ferencváros játékosa, a német Oliver Hüsing vagy nincs tisztában a csere szabályaival, vagy olyannyira tombolt benne a bizonyítási vágy a Debrecen elleni bajnokin, hogy megfeledkezett arról, hogy előbb le kell jönnie a pályáról annak a játékosnak, akit váltani készül. Akárhogy is, a bíró sárga lappal jutalmazta a védőt.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Küzdelmet igen, gólt nem hozott a rangadó
A címvédő Ferencváros gól nélküli döntetlent ért el a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
Magyar futball
Kis híján bravúros gól lett egy ferencvárosi beadásból
Nem sokon múlott, hogy a Ferencváros újdonsült labdarúgója, Amadou Moutari megszerezze az OTP Bank Liga 20. fordulójának gólját. A nigeri szélső a Debrecen elleni bajnoki 52. percében Julian Koch remek labdájával iramodott meg a jobbszélen, a beadásnak szánt lövés azonban a kapufa és a felsőléc találkozásánál csattant.
Magyar futball
A Mezőkövesd lerendezte Horváth Ferenc csapatát
A házigazda Mezőkövesd 3-0-ra nyert a mérkőzés nagy részében emberhátrányban játszó Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 20. fordulójának borsodi rangadóján.
Magyar futball
Otthon kapott ki az MTK
A Budapest Honvéd szombaton 2-1-re győzött az MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában.
Magyar futball
Hátrányból fordítva gálázott a Vidi
A Videoton hátrányból fordítva 5-1-re győzött a vendég Újpest ellen szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában.
Magyar futball
A Vidi-támadó szíve megesett korábbi csapatán
Asmir Suljic még 2015 nyarán igazolt az Újpest csapatától a székesfehérváriakhoz, ám a 2017-es tavaszi nyitófordulóban alighanem felsejlettek régi emlékei, így a mérkőzés első félidejében, 1-0-ás vendégvezetésnél megkegyelmezett a lila-fehéreknek. A bosnyák támadó mentségére legyen mondva, hogy a második játékrészben azért betalált, hibája pedig még rosszindulattal sem nevezhető végzetesnek, miután csapata fölényes, 5-1-es diadalt aratott a fővárosiak ellen. A már-már komédiába illő jelenetsort az alábbi videóban tekintheti meg.
Magyar futball