Musorujsag
Élő Eredmények

Boldog teniszbajnokok

MTI
Piros Zsombor másodszor, Bukta Ágnes pedig harmadszor nyerte meg a fedettpályás tenisz országos bajnokságot.

A BOK (volt Syma) Csarnokban rendezett verseny pénteki döntőiben a férfiaknál a januárban junior Australian Open-győztes Piros megvédte címét, a 17 éves játékos – akárcsak tavaly – a Davis Kupa-kerettag Borsos Gábort verte, 6:1, 3:6, 6:2-re.

A nőknél Bukta, aki a hétvégén a Fed Kupa tallinni tornáján is szerepelt, a fináléban 6:4, 6:2-re bizonyult jobbnak Udvardy Pannánál.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nem bírt az olimpiai bajnokkal Babos párja
Az olimpiai bajnok Puerto Ricó-i Monica Puig három szettben nyert az orosz Darija Kaszatkina ellen, ezzel bejutott a legjobb négy közé a 776 ezer dollár (225 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán.
Tenisz
Osztrák kiemelttel teljes a legjobb nyolc mezőnye
A második helyen kiemelt osztrák Dominic Thiem csatlakozott utolsóként a legjobb nyolc mezőnyéhez az 1,7 millió dollár összdíjazású rotterdami keménypályás férfi tenisztornán, miután csütörtök éjszaka két játszmában verte a francia Gilles Simon-t.
Tenisz
Kiemelt győztesek
Az esélyesebb, kiemelt versenyzők sikereit hozta az 1,7 millió dollár összdíjazású rotterdami keménypályás férfi tenisztorna csütörtöki nyolcaddöntőinek első négy mérkőzése.
Tenisz
Babosék feladták
Babos Tímea és partnere, Darija Kaszatkina visszalépett a dohai keménypályás női tenisztorna párosversenyétől.
Tenisz
400 győzelemmel az elődöntőig
Dominika Cibulková pályafutása 400. győzelmét aratva jutott a négy közé a 776 ezer dollár (225 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán.
Tenisz