Musorujsag
Élő Eredmények

Példás összefogás az FTC és az Újpest részéről

M1/m4sport.hu
A veronai buszbalesetben elhunytak, illetve megsérültek családjának támogatására ajánlja fel a Ferencváros és az Újpest jégkorongcsapata az egymás elleni csütörtöki bajnoki mérkőzésük jegybevételét.

Az ötletet az adta, hogy az áldozatok között volt Vígh Balázs, aki mindkét klubban jégkorongozott.

A játékoshoz fűződő kapcsolatról, emlékekről és a MOL Liga-találkozó előkészületeiről Hudák Gábor, a Ferencváros jégkorongszakosztályának szakmai igazgatója, valamint Pichler Ádám, az újpestiek csatára beszélt az M1 hétfő esti műsorában.

„A tervezettnél egy nappal korábban, csütörtökön rendezzük meg a mérkőzést semleges helyszínen, a közel kétezer néző befogadására alkalmas Tüskecsarnokban, hogy minél több szurkoló jöhessen el. A teljes bevételt az Ökumenikus Szeretetszolgálat veronai áldozatok számára létrehozott számlájára fogjuk átutalni” – mondta Hudák.

A felnőtt jegyek 1000, a diákjegyek 500 forintba kerülnek.

A mérkőzés 19 órakor kezdődik.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Duplázásra készül a MAC
Igazi sikertörténet a MAC hokicsapatának szereplése. A budapesti klub második szezonjában elhódította a Magyar Kupát, amely huszonkét év után került vissza a fővárosba. Majoross Gergely vezetőedző az M4 hétfői, Sportreggeli című műsorában elmondta, hogy miért "kedvelt célpont" a MAC a játékosoknak, és hogy mit vár az együttestől az idény hátralévő részében.
Jégkorong
Belgrádi feltámadás a MOL Ligában
A HK Beograd a záróharmadban négy gólt szerezve diadalmaskodott a Dunarea Galati vendégeként a jégkorong MOL Liga egyetlen szombati mérkőzésén.
Jégkorong