Musorujsag
Élő Eredmények

Ezt lehet tudni Cristiano Ronaldo új barátnőjéről

m4sport.hu
Ugyan korábban már többször lefotózták őket együtt, hivatalos rendezvényen mégiscsak a hétfői FIFA-gálán mutatta meg először a nyilvánosságnak új barátnőjét Cristiano Ronaldo.

A zürichi eseményen negyedszer is az év legjobb labdarúgójának választott portugál sztárt először tavaly novemberben látták együtt Georgina Rodriguezzel, méghozzá Párizsban és akkor még inkognitóban. A nyomozás egyből elindult, és kiderült, hogy a 31 éves focista és a nála tíz évvel fiatalabb modell először egy madridi Dolce & Gabbana-rendezvényen találkozott. A párizsi randi után a hölgy egyre gyakrabban tűnt fel a Real Madrid hazai mérkőzésein, a december 7-i, Dortmund elleni BL-meccsen (2-2) is ott volt a Bernabéu Stadionban.

Georgina Rodriguez az Észak-Spanyolországi Jacában, a Pireneusok közelében található kisvárosban nőtt fel, kiskorában az iskola mellett táncórákra járt. Később Londonba ment angolul tanulni, hazatérés után pedig Madridba költözött, ahol egy Gucci-üzletben dolgozott, mellette pedig modellkedett. Majd megismerkedett Ronaldóval, és innen jutottunk el addig, hogy a FIFA-gálára már Ronaldo családtagjaként utazott.

 

Úgy tűnik, a papa új barátnőjét a sztárfocista kisfia is elfogadta, a képek tanúsága szerint legalábbis jól kijönnek egymással.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez és Cristiano Ronaldo jr. a 2017-es FIFA-gálán - fotó: EPA/Walter Bieri Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez és Cristiano Ronaldo jr. a 2017-es FIFA-gálán – fotó: EPA/Walter Bieri

Cristiano Ronaldo magánélete korántsem nevezhető unalmasnak.

Miután szakított Irina Shayk fehéneműmodellel, előbb egy riporterrel, Lucia Villalonnal hozták hírbe, később Cassandre Davis fitneszmodellel, majd az egykori spanyol szépségkirálynővel, Desire Corderóval randizgatott.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="672098"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Ronaldo és családja a 2017-es FIFA-gálán
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2017/01/K_EPA201701092941-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak