Musorujsag
Élő Eredmények

Gera Zoltán lányos cipővel "lett jó"

M1/m4sport.hu
Több neves sportoló, köztük a Ferencváros labdarúgója is csatlakozott a közmédia "Jónak lenni jó" kezdeményezéséhez. A válogatott középpályása egy futballcipőt ajánlott fel árverezésre, a befolyt összeggel pedig a Református Szeretetszolgálat közreműködésével támogatják a rászorulókat.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Lovrencsicset Lengyelországból figyelik
A Merkantil Bank Liga következő fordulójában a Puskás Akadémiához látogat az éllovas Soroksár, akinek gólkirály-jelöltje, Lovrencsics Balázs beszélt a remek bajnoki szereplésről és kitűnő formájáról az M4 Sportreggeliben. A játékos külföldi klubok érdeklődését is felkeltette, Lengyelországból figyelik. Lovrencsics a magyar másodosztály góllövőlistáján tíz találattal követi az MTE 1904 játékosát, a tizenegy gólos Laki Balázst.
Magyar futball
Megműtötték Bogdánt
Sikeres műtéten van túl Bogdán Ádám, aki az angol másodosztályú Wigan labdarúgócsapatának kapuját védve szenvedett térdsérülést a múlt hónapban.
Külföldi futball
Pintér Attila szíve mindig ferencvárosi marad
A Mezőkövesd vezetőedzője, Pintér Attila együtt énekelte a zöld-fehér szurkolókkal a Fradi-indulót, miután csapata szombaton 2-0-ás győzelmet aratott egykori klubja ellen. Nem meglepő, hogy így tett, hiszen ereiben zöld-fehér vér csörgedez, játékosként és edzőként is szép sikereket ért el a Ferencvárossal. Az M4 Sport vasárnap esti Góóól! című műsorában megmutatta a közös éneklést, majd Pintér elmesélte, hogyan élte meg a mérkőzést.
Magyar futball