Musorujsag
Élő Eredmények

Őrült 2-2 a Vasas-Fradi rangadón

MTI/M4 Sport
A listavezető Vasas FC két büntetőt is kihagyott, mégis 2-2-es döntetlent játszott a címvédő Ferencvárossal a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 16. fordulójának zárómeccsén a kispesti Bozsik-stadionban.

OTP Bank Liga, 16. forduló:

Vasas FC-Ferencvárosi TC 2-2 (0-1)
Bozsik-stadion, 3425 néző, v.: Kassai
gólszerzők: Ferenczi I. (88., 93. – az előbbit 11-esből), illetve Djuricin (9.), Gera (91., 11-esből)
sárga lap: Vaskó (26.), illetve Nagy D. (11.), Djuricin (24.), Nalepa (51.), Dilaver (68.),
kiállítva: Saglik (86.), illetve Ramírez (49.)

Vasas: Nagy G. – Burmeister (Murka, 56.), Korcsmár, Ristevki, Vaskó – Vida (Ferenczi I., 78.), Berecz, Hangya – Remili, Saglik, Ádám M. (Pavlov, a szünetben)

FTC: Dibusz – Dilaver, Pintér Á., Leandro, Ramírez – Gera, Nagy D. – Lovrencsics, Hajnal (Nalepa, 52.), Rju (Cukic, 56.) – Djuricin (Böde, 81.)

A meccs elején az osztrák Marco Djuricin szerzett vezetést a címvédő FTC-nek, miután a dél-koreai Rju Szung Vu gyorsan elvégzett szabadrúgását Nagy Gergely kapus lábai között a hálóba lőtte. A Vasas néhány perccel később Remili Mohamed buktatásáért büntetőhöz jutott, de Ádám Martin lövését Dibusz Dénes kivédte. A folytatásban az angyalföldieknek voltak veszélyesebb lehetőségeik, de nem tudtak egyenlíteni.

A szünet után emberelőnybe került a Vasas, miután a ferencvárosiak ecuadori légiósa, Cristian Ramírez a földön fekve hátba rúgta Vaskó Tamást, és ezért piros lapot kapott. Emberhátrányban is jól tartotta magát a címvédő vendégcsapat, amely a Vasas második büntetőjét is megúszta: Remili lábát az első esethez hasonlóan ismét Lovrencsics Gergő húzta el, de Saglik lövését is kivédte Dibusz. A 85. percben Saglik eltolta a labdát Dibusz mellett, aki szabálytalankodott vele szemben, az angyalföldiek harmadik büntetőjét Ferenczi István értékesítette.

A 91. percben Ristevski visszarántotta Böde Dánielt, ezért az FTC büntetőt kapott, amit Gera Zoltán gólra váltott, ám a címvédőt nem tudott nyerni, mert Ferenczi fejesével a 93. percben egyenlített a listavezető.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="645747"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Vasas-Ferencváros (OTP Bank Liga 16. forduló)
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2016/11/D_KOS201611190622-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek