Musorujsag
Élő Eredmények

Stieber a következő bajnokira száz százalékot ígér

Bild
Kilenc hónap után léphetett bajnoki meccsen újra kezdőként pályára Stieber Zoltán. A 27 éves szélsőt januárban vette kölcsön a német másodosztályú Nürnberg a Hamburgtól, az 1860 München ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen a 62. percben cserélték le.

A magyar válogatott játékos nagyon élvezte a visszatérést, amelyet 51 ezer néző követett élőben. „Nagyszerű érzés volt végre újra kezdőként a pályán lenni – nyilatkozta a találkozó után. – Természetesen én is éreztem, hogy az utóbbi időben nem voltam játékban. Az automatizmusok még hiányoznak, de majd játék közben kialakulnak.”

Stieber Zoltán - MTI Fotó: Illyés Tibor Stieber Zoltán – MTI Fotó: Illyés Tibor

A Bundesliga II-ben jelenleg harmadik helyezett Nürnberg az ötödik Bochum ellen játssza következő bajnokiját, Stieber azt ígéri, a hétfői meccsen már közel lesz a száz százalékhoz. „Majdnem egy hetünk van felkészülni. Lesz időm regenerálódni.”

René Weiler vezetőedző pozitívan nyilatkozott a magyar játékosról. „Annak ismeretében, hogy milyen formában van, nem voltam elégedetlen vele. Még hiányzik neki a meccsrutin, de nekidurálta magát és önzetlenül segített a csapaton. Jelenleg még a fizikális hiányosságain kell dolgozni.”

Stieber Zoltán szerződése a mostani szezon végéig szól, és tartalmaz egy vételi opciót is, tehát ha elégedettek lesznek vele Nürnbergben, nyáron végleg megszerezhetik a játékjogát a Hamburgtól.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Stieber Nürnbergbe igazolt
Bemutatta új labdarúgóját, a magyar válogatott Stieber Zoltánt a német másodosztályban szereplő 1. FC Nürnberg.
Külföldi futball