Musorujsag
Élő Eredmények

Magyar ruhagyártó cég öltözteti ezentúl a Ferencváros futballistáit

MTI
A Ferencváros hosszú távú szponzori szerződést kötött a Saxoo Londonnal, amelynek értelmében ezentúl a magyar ruhagyártó cég öltözteti az OTP Bank Ligát fölényesen vezető zöld-fehér labdarúgócsapatot.

Ezt Orosz Pál, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója jelentette be szerda este, a Groupama Aréna épületében megtartott Fradi Fashion Show 2015 keretében. A sportvezető kiemelte: a zöld-fehérek játékosai a hivatalos rendezvényeken mostantól a cég ruháit fogják viselni.

A látványos divatbemutatón a közönség a mindennapokra használható úgynevezett Fradi Streetwear, valamint a Fradi by Saxoo névre keresztelt elegáns kollekció darabjait ismerhette meg. A Ferencváros sajátmárkás öltözékeinek bemutatásában Thomas Doll vezetőedző, illetve több játékos is részt vett.

A két kollekciót – amelyekben a zöld és a fehér színek mellett a fekete és a tengerészkék is kiemelt szerepet kap – csütörtöktől a Fradi Shopban és a klub webshopjában, valamint később az ország további hat helyszínén – a fővároson kívül még Szegeden, Pécsen és Győrben – lehet megvásárolni. A divatbemutatón elhangzott, hogy a zöld-fehérek tavasszal egy kisebb női kollekcióval fognak jelentkezni.

További tartalmak