Musorujsag
Élő Eredmények

Folytatódott a Fradi győzelmi sorozata

mti
A Ferencváros saját közönsége előtt két góllal nyert a Paks ellen a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.

A listavezető fővárosi csapat – melynek kispadján az 50. első osztályú bajnoki mérkőzésén ült vezetőedzőként a német Thomas Doll – egyedüliként továbbra is százszázalékos.

Az FTC az előző idényt is hozzászámítva a legutóbbi 27 bajnoki találkozóján nem kapott ki, győzelmi szériája pedig tíz mérkőzés óta tart.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Ferencváros-Paksi FC 2-0 (2-0)
Groupama Aréna, 7497 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Böde (14.), Lamah (24.)
sárga lap: Cukic (89.), illetve Molnár (91.)

Ferencváros:
Dibusz – Dilaver, Nalepa, Leandro, Ramírez – Nagy Á. (Cukic, 60.), Busai (Radó, 60.) – Lamah, Hajnal, Sesták (Nagy D., 79.) – Böde

Paks:
Molnár – Kulcsár, Asztalos, Gévay, Szabó J. – Papp (Kesztyűs, 81.), Hahn (Fröhlich, 81.), Szakály D., Bertus – Balázs (Kővári, 80.), Bartha

A Ferencváros az első félidőben labdabirtoklásban messze fölé nőtt ellenfelének. A Paks ekkor alig tudott eljutni a fővárosiak a kapujához, igaz, így is volt egy gólszerzési lehetősége. A hazai együttes viszont a két találaton túl is szerezhetett volna még, mutatott játéka alapján megérdemelt volt a magabiztos vezetése.

A szünet után kiegyenlítettebbé vált a játék, visszavett némileg a tempóból a Ferencváros. A Paks már több támadást vezetett, ezzel együtt továbbra sem tudott hatékony lenni, így nem is volt esélye a felzárkózásra.

 

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="361410"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Ferencváros-Paks 2-0
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2015/08/D__AS20150829157-1024x681.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak