Musorujsag
Élő Eredmények

Az Újpestből erősít a Vidi

MTI
A bajnoki címvédő Videotonban folytatja pályafutását Asmir Suljic, a 23 éves bosnyák támadót az Újpesttől szerezte meg a klub.

Az átigazolást mindkét klub honlapja megerősítette pénteken, ugyanakkor az ügy anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra. Korábbi sajtóhírek szerint körülbelül 400 ezer eurót (körülbelül 125 millió forint) kaptak a játékosért az újpestiek.

Budapest, 2015. augusztus 15. Asmir Suljic, az Újpest (elöl) és Filip Holender, a Honvéd játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Újpest FC– Budapest Honvéd mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2015. augusztus 15-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Budapest, 2015. augusztus 15.
Asmir Suljic, az Újpest (elöl) és Filip Holender, a Honvéd játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Újpest FC– Budapest Honvéd mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2015. augusztus 15-én.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Suljic a 2013/14-es szezon elején került Újpestre, ahol kiváló cselező készségének köszönhetően hamar a szurkolók egyik kedvence, és a csapat egyik legveszélyesebb játékosa lett.

A 171 cm magas támadó – aki korábban egyszer hazája U21-es válogatottjában is szerepelt – az első hat fordulóban öt meccsen négy gólpasszt adott.

További tartalmak