Musorujsag
Élő Eredmények

Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés a magyar-románra

MTI
Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés a szeptember 4-én rendezendő Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki beszámolója szerint a szervezők a szurkolói kártyával nem rendelkezőknek legalább 500 jegyet biztosítanak. Ők a Bálna Budapest kereskedelmi és kulturális centrumban (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) és a Syma Csarnokban (Budapest, 1146, Dózsa György út 1.) működő Ticket Express jegyirodában személyesen vásárolhatnak belépőt személyi azonosításra alkalmas igazolványuk bemutatásával. Külföldi állampolgárok ugyancsak ezen a két helyszínen juthatnak jegyhez.

Az MLSZ múlt szerdai tájékoztatása szerint a szurkolói kártyával rendelkezők az interneten (https://meccsjegy.mlsz.hu/), a TEX és a Jegymester viszonteladói hálózatában is hozzájuthatnak meccsbelépőikhez.

A találkozóra az előző mérkőzésekkel azonos árakon lehet jegyet venni: a kapuk mögötti szektorokba 3500 forintba kerülnek a belépők, a további három árkategóriába sorolt jegyeket 4500, 8000, illetve 11 000 forintért lehet megvásárolni. A VIP Bronz jegyek 15 ezer forintba, a VIP Gold jegyek 25 ezer forintba kerülnek.

A mérkőzést a 20 ezer néző befogadására alkalmas Groupama Arénában rendezik.

A magyar válogatott játékosai  a Groupama Arénában. edzenek - MTI Fotó: Illyés Tibor A magyar válogatott játékosai a Groupama Arénában. edzenek – MTI Fotó: Illyés Tibor

A szeptember 7-én, Belfastban sorra kerülő Észak-írország – Magyarország Eb-selejtezőre szintén hétfőtől lehet jegyet váltani.

A mérkőzésre a szurkolói kártya használata nem lesz kötelező, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon névre szóló vouchert vásárolhatnak meg a szurkolók. Az utalványokat a szurkolók a budapesti Syma Csarnokban található Ticket Express jegyirodában személyesen tudják a jegyre cserélni (személyi azonosítás után), vagy a finnországi mérkőzéshez hasonlóan a mérkőzés napján a belfasti Windsor Park stadion vendégpénztárában, kizárólag személyi azonosítást követően. Az UEFA szabályainak megfelelően az MLSZ az átépítés alatt álló stadionba 700 jegyet igényelhet, a belépők ára egységesen 35 font (mintegy 16 000 forint) lesz.

További tartalmak