Musorujsag
Élő Eredmények

Tizenegy nap a sport körül!

telesport.hu
Valósággal berobbant az M4 a magyar sportkedvelők képernyőjére!

Tizenegy nap alatt valósággal berobbant az M4 Sport a magyar sportkedvelők világába: a közszolgálati média sportcsatornájának nézettsége még a legoptimistább várakozásokat is bőven felülmúlta. A gazdag kínálatnak és hosszú műsoridőnek köszönhetően remélhetőleg mindenki megtalálja a számára kedves műsort.

Az említett rövid időszak alatt is számtalan országból láthattak a tévénézők élő közvetítéseket, Wales, Oroszország, Bosznia-Hercegovina, Szlovákia és még sorolhatnánk, nem beszélve a hazai sportesemények tömkelegéről. A korán ébredők is bátran választhatják az M4 Sportot, hiszen volt, hogy már reggel 7 órakor élő közvetítéssel jelentkezett a sportcsatorna, de az álmatlansággal küszködőkre is gondolnak a szerkesztők, gyakran az éjszakába nyúló adások jelentik az igazi kikapcsolódást.

Aligha lehetne egyhangúsággal vádolni Magyarország legújabb sportcsatornáját: közel két hét alatt majdnem 20 sportág került már képernyőre, többek között olyan ínyencségek, mint a strandlabdarúgás vagy a strandröplabda. Nem csak a forró homok, hanem a salak, a víz, a fű és a sportcsarnokok egyedi világa is bemutatkozott már az M4 Sporton.

A csatorna szerkesztőinek eltökélt célja, hogy a nézők ne csak lássák, értsék is az eseményeket, ehhez pedig olyan emberekre van szükség, akik elmagyarázzák nekünk a történteket. Több mint ötven szakértő szólalt már meg a közvetítéseink és a magazinműsorok során, többségük igazi legendának számít a sportágában.

Az elkövetkező időszakban sem fognak unatkozni azok, akik az M4 Sportot választják: a kazanyi vizes világbajnokságon remélhetőleg számtalan magyar éremnek örülhetünk majd. Szorítsunk együtt honfitársainknak!

További tartalmak