Musorujsag
Élő Eredmények

Áramellátási hiba miatt szakadt meg a Haladás-Fradi közvetítése

mti
Áramellátási hiba miatt szakadt meg vasárnap este a Szombathelyi Haladás-Ferencváros OTP Bank Liga találkozó élő közvetítése az M4 csatornán - közölte a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatósága.

„A tegnap esti órákban áramellátási hiba következtében Szombathelyen és környékén az ügyfelek problémát tapasztalhattak a Telekom otthoni és mobil szolgáltatásaiban. A hiba miatt a mérkőzés utolsó negyedórájában megszakadt a Szombathelyi Haladás-Ferencváros OTP Bank Liga találkozó élő közvetítése is az M4 csatornán” – áll az MTI-hez eljuttatott közleményben, amely arra is kitér, hogy „a probléma még az esti órákban elhárult, és azóta a Telekom szolgáltatásai ismét hibamentesen működnek”.

A cég egyúttal elnézést kér az érintett ügyfelektől a kellemetlenség miatt, és köszöni türelmüket és megértésüket.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap az éjszaka közölte, hogy a Magyar Telekomnál bekövetkezett hiba miatt szakadt meg az élő közvetítés. Az MTVA tájékoztatása szerint a mérkőzés kép- és hangközvetítésének szolgáltatását a Magyar Telekomtól rendelték meg, amelyet a vállalat a szolgáltatási területen bekövetkezett hiba miatt nem tudott biztosítani.

A közvetítés megszakadásakor a Ferencváros 1-0-ra vezetett, de a hajrában – amit már nem lehetett látni – még egy gólt szerzett. A mérkőzést hétfő este 10 órakor az M4 Sport teljes egészében megismétli – tudatta az MTVA.

További tartalmak