Musorujsag
Élő Eredmények

Kalapács alá kerül Kemény Dénes tenyérlenyomata

MTI
A férfi vízilabda-válogatottat szövetségi kapitányként háromszor is olimpiai bajnoki címig vezető Kemény Dénes, a sportági szakszövetség elnöke jótékonysági árverésre ajánlotta fel eredeti tenyérlenyomatát, amelynek gipszmásolata csaknem hat éve a róla elnevezett miskolci sportuszoda falát díszíti.

Az uszodát üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft. és a férficsapatával nemrég ob I-es tagságot szerző Pannergy-MVLC Miskolci Vízilabda Club által közösen meghirdetett licitálás 10 ezer forintos kikiáltási árról indult és július 12-éig tart.

A szervezők csütörtöki közleménye szerint az ereklyevadász sportbarátok, üzletemberek, magánszemélyek a Kemény Dénes aláírásával ellátott kézlenyomatért az info.msportcentrum@gmail.com címen e-mailben vagy a 70-933-2593-as telefonszámon tehetik meg ajánlatukat, amit folyamatosan rögzítenek. Oda várják egyesületek, cégek, vállalkozások árat, nevet, címet, telefonszámot, e-mailcímet tartalmazó licitjeit is.

A legkedvezőbb ajánlatot tevő július 14-én, a miskolctapolcai strandon megrendezendő magyar-ausztrál barátságos férfi vízilabda-mérkőzés alkalmával vehetik át az ereklyét. Kemény Dénes ugyanazon az eseményen adja majd át az árverésen befolyó összeget is a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Gyermek-egészségügyi Központ (GYEK) képviselőjének.

További tartalmak