Musorujsag
Élő Eredmények

Az MTK nem bírt hazai pályán a Vojvodinával

mti
Az MTK Budapest gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a szerb Vojvodinával a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának első, csütörtöki mérkőzésén.

Európa Liga-selejtező, 1. forduló, első mérkőzés:
MTK Budapest-Vojvodina (szerb) 0-0
Szusza Ferenc Stadion, 1000 néző, v.: Paolo Valeri (olasz)
sárga lap: Torghelle (33.), Varga Sz. (49.), Vadnai (74.) illetve Puskaric (19.), Dinga (28.), Vasilic (46.)

MTK Budapest:
Hegedüs – Bese, Vukmir, Grgic, Vadnai – Thiam, Vass – Strestík (Myke, a szünetben), Kanta, Varga Sz. (Szatmári, 59.) – Torghelle (Schrammel, 93.)

Vojvodina:
Zakula – Vasilic, Djuric, Dinga, Nastic – Stanisavljevic, Puskaric, Ivanic (Kordic, 93.), Sekulic, Palocevic (Stamenic, 64.) – Mrdakovic (Maksimovic, 89.)

A mérkőzés elején az MTK volt aktívabb, néhány kisebb helyzete is akadt, ám igazán nagy veszélyt nem tudott kialakítani, elsősorban a mezőnyben folyt a játék. A 38. percben Torghelle Sándor passza után Marek Strestík lőtt a kapuba, ám lesről indult, így a játékvezető nem adta meg a gólt. A szünet előtt Torghelle jobb oldalról, háttal vágta középre a labdát, az érkező Varga Szabolcs a kapuval szemben nyolc méterről lőhetett tisztán, ám rosszul találta el a labdát, amely így kapu mellé pattogott.

A fordulás után Vadnai Dániel centerezett tökéletesen Torghellének, aki hét méterről a kapus kezébe pöckölte a labdát. A 79. percben kis híján megszerezték a vezetést a vendégek, de Dragan Vukmir becsúszva mentett óriásit Mrdakovic lövésénél.

Kisebb helyzetek még akadtak, ám gólt egyik csapat sem szerzett, a továbbjutás így teljesen nyitott a visszavágó előtt.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="330479"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => MTK-Vojvodina EL-selejtező
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2015/07/D__AS201507020061-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak