Musorujsag
Élő Eredmények

Dzsudzsák magánrepülővel jön Debrecenbe, hogy játszhasson a Real-legendák ellen

telesport.hu
Dzsudzsák Balázs magánrepülővel érkezik a szombati családi napra Debrecenbe, hogy pályára tudjon lépni a DVSC All Stars színeiben a Real Madrid legendái ellen.

Debreceni Péter főszervező a hirado.hu-nak elmondta, hogy a Dinamo Moszkva magyar válogatott támadója szombaton helyi idő szerint 12:30-kor még meccset játszik a Krasznodar ellen az orosz fővárosban, de mivel mindenképpen részt akar venni egykori csapata gáláján, különgépet bérel.

Dzsudzsák Balázs - Christian Karembeu Fotó: MTI/Illyés Tibor/Beliczay László Dzsudzsák Balázs – Christian Karembeu Fotó: MTI/Illyés Tibor/Beliczay László

A családi napot abból az alkalomból rendezik, hogy a DVSC tíz évvel ezelőtt nyerte meg első bajnoki címét. A családi nap csúcspontját jelentő gálameccs 18 órakor kezdődik, az egyik oldalon többek között Sándor Tamást, Habi Ronaldot, Dombi Tibort és Dzsudzsák Balázst, a másikon pedig Morientest, Karembeu-t, Alfonsót, Amaviscát, Michelt, Buyót vagy Contrerast láthatja a közönség. A főszervező munkatársunknak elárulta, hogy Hagival, Makelelével, Seedorffal és Butraguenóval jelenleg is tárgyalnak, a „Kárpátok Maradonája” például jó eséllyel pályára lép a Nagyerdei Stadionban.

A találkozó szünetében keresztlécrúgó versenyt rendeznek, aki a félpályáról pontosan céloz, egymillió forintot is nyerhet. Debreceni Péter korábban közölte, hogy mivel az eseményre nem kell regisztrálni, az ultrákat is szeretettel várják a Nagyerdei Stadionba.

Aki Budapestről közösségi közlekedéssel szeretne eljutni a mérkőzésre, annak a Nyugati pályaudvarról 13:23-kor induló InterCity-t ajánljuk, ami menetrend szerint 15:59-kor ér Debrecenbe. A visszaút már nem ilyen egyszerű, mivel a meccs után sem busz, sem vonat nem megy közvetlenül Budapestre. Fél tízkor ugyan indul egy személyvonat, amelyről Szolnokon átszállva el lehet jutni a fővárosba, de az hajnali háromnegyed ötre van a Nyugatiban. Debrecenben már 4600 forintért is lehet szobát kivenni szombat éjszakára, de aki igazi luxusra vágyik, az 54 ezer forintért is megalhat.

A Real Madrid 50 fős különgépe szombaton délelőtt 11:55-kor száll le a debreceni repülőtéren. Innen a sztárok busszal a város főterére mennek, ahol Papp László polgármester köszönti őket. Fél háromkor a vendégek a főtéren elsétálnak a Nagytemplomig, majd a Déri Múzeumban megtekintik a Munkácsy trilógiát.

A stadion kapuit 14 órakor nyitják meg szombaton, mindenki karszalagot kap, amellyel a stadionon kívülre is lehet menni, ezáltal lehetőség lesz meglátogatni a gyermekközpontot, az érdeklődők részt vehetnek a kint lévő programokon, és bármikor visszatérhetnek a helyükre.

A főmérkőzés előtt 16 órától a Magyar Hírességek-Debreceni Ikonok meccsen pályára lép Supka Attila, akinek vezetésével a Loki első bajnoki címét szerezte, Kondás Elemér, a DVSC jelenlegi trénere, de a közönség láthatja Vincze Ottót, Balázs Palit, Majkát és Nacsa Olivért is.

A családi napon a focin kívül koncertek is lesznek, Majka, Dér Heni és Gáspár Laci fog fellépni külön-külön és együtt is, továbbá játszóházzal és dedikált labdaesővel várják az érdeklődőket az arénába, a kivetítőkön pedig kisfilmek mennek majd. A nap zárásaként 21:30-tól a stadionban levetítik a Barcelona-Bilbao kupadöntőt.

A főszervező tájékoztatása szerint a programra már több ezer jegy elkelt, amiben nagy szerepe van a különféle akcióknak is. A korlátlan étel- és italfogyasztást magába foglaló VIP-belépők 24.900 forintért kaphatók, illetve lehetőség van exclusive VIP-jegyek vásárlására 99.990 forintért, amelynek tulajdonosa hivatalos lesz az esemény utáni zártkörű vacsorára. Itt lehetőség lesz a sztárokkal beszélgetni, közös fotókat készíteni. Debreceni Péter elárulta, hogy a legnépszerűbb a kedvezményes családi jegy (amit minimum 3 fővel lehet megvásárolni), ami annyira kelendő, hogy már egy új szektort is megnyitottak a családok számára. Emellett a szervezők csoportos (minimum 10 fős) akciót is hirdettek. Jegyek kaphatók a DVSC Ajándékboltban, a Nagyerdei Stadion pénztáraiban, a Fórum információs pultjánál, illetve az interneten erre a linkre kattintva.

További tartalmak